resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 1382
    futbolcular yönetime, yönetim teknik direktöre, sonra herkes teknik direktöre... welcome to galatasaray...

    eğer bahsedildiği gibi yönetim işine karışımış ise daha önce işine karışıldığı için istifa etmiş bir adam buna tepkisiz kalmaz, kalamaz, kalmamalıdır.

    ayrıca şunu artık görmek lazım. bu haberler maksatlı yapılıyor. bu dediğim dedik oyuncular ve yönetim gitmedikçe teknik adam kolayca faturanın kesildiği, başarısızlığın odağındaki isim değildir, olmamalıdır. 21 nisanda, dün, dursun özbek asporun konuğuydu bilindiği üzere. bir kişi de çıkıp demedi ki bu futbolculara teknik adam neden dayanmıyor? bilakis fb maçı kazanılırsa, ya da şamp. ligi bileti alınırsa prim var mı diye sordular yüzsüz yüzsüz. dursun da gülerek bakarız minvalinden bir şeyler dedi. yahu el insaf? bu sezon ne yapmış, hangi maçta top oynamış da prim alacak bunlar hala? tabii söz konusu tudor olunca derbiyi kaybederse tasarrufunuz ne olacak, devam edecek misiniz, yoksa gidecek mi diye adamı asıp kesmekten geri kalmadılar. dursun özbek de genç başarıya aç, önü açık filan gibi sözler söyledi kendisi için. levent tüzemen durur mu, hemen yani galatasaray tudor'un kariyer planlamasının bir parçası mı? tudor'un kariyer yapmasına yardımcı mı oluyor? dedi.

    velhasıl kelam kimin arkasında duruyorsunuz bilmiyorum ama ben futbolcular, yönetim ve teknik adam üçgeninde futbolcular ve yönetimin danışıklı dövüşle ve büyük bir manipüle gücüyle her defasında kendilerini bu işten sıyırdıklarını düşünüyorum. sırf bu yüzden bile futbolcular, yönetim ve teknik adam tarafları arasında tudor'u destekliyor olacağım. çünkü kendisine tek destek olabilecek kişi bizleriz, yani galatasaray taraftarı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın