• 655
    galatasaray 2013-2014 sezonunda juventus'tan 2 maçta 4 puan aldı ve juve'yi eledi. peki sonra ne oldu?

    galatasaray sonraki 2 sezon tarihinin en rezil cl sezonlarını yaşarken, juventus ertesi sene final oynadı. sonraki sene bayern'e kıl payı elendi ve bu sene de yarı finalde. neden?

    juventus galatasaray'a elendiğinde tevez, pogba, vidal ve pirlo gibi önemli isimler vardı. bu sürede bu 4ü de ayrıldı. tevez yerine geleceğin süperstarı dybala geldi. pirlo gitti pjanic geldi. vidal gitti khedira geldi. pogba 100 milyona gitti higuain geldi. hatta alex sandro, cuadrado gibi genç isimler ve alves'i aldı. ve bu değişimleri sistemle harika harmanladılar. ve zaten ufaklıktan beri savunma sanatı icra eden savunmacılarla bu noktada.

    peki galatasarayımız bu sürede ne yaptı? galatasaray juve'yi elediğinde henüz fizik gücü bu kadar düşmemiş bir sneijder, drogba, melo, eboue, riera ve henüz elden ayaktan düşmemiş selçuk ve semih vardı. ne mi oldu? drogba gitti, umut ile doldurmaya çalıştık. eboue'nin yeri tarık gibilerle doldurulmaya çalışıldı(hala boş), melo'yu söylemiyorum bile, selçuk ve semih leş olmalarına rağmen hala burada, sneijder o zaman da düzgün bir sistemde oynatılmıyordu, hala öyle. ne acı...

    işin başka boyutu, juventus sadece 1 teknik direktör değiştirirken, galatasaray tam tamına 4 teknik direktör, 2 yönetim değiştirdi.

    işte 3 yılda tamamen doğru ve tamamen yanlış yönetilen 2 takımın değişimi.

    yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın