• 403
    müthiş bir koç, müthiş bir değer. her genç oyuncu için çok büyük bir şans onun bu ülkede olması. basın toplantıları, röportajları dikkatle takip edilmeli. aklımd aiki söylemi kalmış;

    fenerle kötü giderken takıma izin vermiş, izin gününde de kimse gelmemiş doğal olarak ve obra buna çok kızmış. hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım demişti o gün için. genç oyuncular bile gelmedi. bu bence ne kadar tembel olduğumuzun en güzel kanıtlarından biriydi.

    genç oyncu berk' i oyun alır bir avrupa maçında ve berk rakibini geçmek siterken topu kaybeder. o pozisyonu bir pöportajda şöyle yorumlar; berk' i kutladım, çünkü doğrusunu yaptı. hızlı bir oyuncu ve rakibini geçebilirdi. bunu denemesinde bir yanlış yok. zaten o yetenekleri yüzünden onu oyuna aldım. genç bir oyuncuya 4 tecrübeli ismin arasında bir eurolig maçında yer veriyorsam o oyuncudan bir şeyler göstermesini isterim. top kaybı da bu oyunun bir parçası. elbette 2 3 pozisyon üst üste top kaybedilmesi kabul edeceğim bir şey değil ama o pozisyonda berk' in topu kaybetmesi önemli değildi. yeteneklerini kullanmayı düşünmesi doğru olandı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın