• 87
    yüzde 85 katılımla gerçekleşen bir halk oylaması sonrası katılımın bu denli yüksek olması bir anlamda sevindirici ise de öte yandan da bir toplumun bu kadar politize olmuş olması bir şeylerin yolunda gitmediğinin en net göstergesidir. derdi olan herkes gibi bizlerin de mutlaka diyecek sözlerimiz var.

    hal böyle iken canımızın taa içi galatasaray temelli bu platformda da bu gündemin dışında kalmak imkansızdır. ama bu durum korkulacak bişey değil millet. keşke fikri hür vicdanı hür galatasaray taraftarı her görüşe sözde değil özde saygı duysa ama maalesef henüz tekamülünü tamamlamamış bir toplumdan bunu beklemek şimdilik yersiz. başka görüşleri aşağıladığınızda sizin görüşünüz daha da doğru olmuyor ne yazık ki. ama elimizden geldiğince birbirimize, en azından galatasaray ortak paydasını gözeterek saygı duyabiliriz.

    zira burada bugün birbirimizi de yesek yarın galatasaray' ın herhangi bir avrupa maçı galibiyetinde burası yine bayram yeri olacak. tribünde gol olduğunda nasıl ki yanımızda duran, tanımadığımız, adını, milliyetini, siyasi görüşünü bilmediğimiz renkdaşımıza önkoşulsuz sarılıyoruz. işte sonuç oraya bağlanır bir şekilde.

    çünkü biliyorum ki çok küçük bir azınlık dışında burada ki hemen hemen herkesin derdi bu ülkenin iyiliğidir. o yüzden sıkmayın kardeşinizin boğazını.

    türk bakışlı, fikri hür, vicdanı hür, başı dik, gücünü tarihinden alan, sarı kırmızı nesiller gelecek...
App Store'dan indirin Google Play'den alın