• 65
    burası bir spor sözlüğü. ancak bazı önemli günlerde -dünkü referandum gibi- insanların spor sözlüğünde de birkaç kelam etmesini sakıncalı bulmuyorum. zira spora siyaseti karıştıran, sözlük yazarlarından önce, bağımsız federasyon başkanlarıdır. kimisi 17 nisana "güçlü bir türkiye için" uyanmak ister. kimisi referandum için evet propagandası yapar. kimileri de aba altından sopa gösterir. bu ülkede stat isimlerine bakın. kaçı spor adamlarının adını, kaçı siyasi kişiliklerin adını taşıyor?
    ülke gündeminden sporun etkilenmediğini düşünmüyorum. olaya bu bağlamda bakan yazıların da sözlükte yer alması gerektiği kanısındayım. insanların ihtiyaçlarının "gül gibi geçinmekten" öte; insanca yaşamak olduğunu, özgürlüklerinin kısıtlanmadığı bir toplumda yaşamak olduğunu vurgulamak isterim.
    gündeme dair, sporu da içinde barındıran ve doğru üslupla yazılan her yazıyı okumaya aday olduğumu belirtmek isterim. siyaset yapmakla ülke gündemini bu bağlamda değerlendirmenin farklı şeyler olduğunu görmek lazım.
    saygılar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın