resim
Osvaldo Fabián Nicolás Gaitán
Takım:Paços Ferreira
Mevki:On Numara
Yaş:36
Boy:1.74
Uyruk:Arjantin
  • 50
    ortalamanın biraz üzeri bir avrupa liginin, iyi bir takımına gelirse çok büyük fark yaratır. ligin motivasyonunda takımının avrupa ligleri serüvenine de olumlu etki eder kuvvetle muhtemel.

    galatasaray, maalesef dursun özbek yüzünden rezil günler yaşıyor. elindeki taşınmazlar peşkeş çekiliyor, profesyonellikten uzak yönetiliyor. dolayısıyla gaitan ortalamanın biraz üzeri bir avrupa liginin, rezil yönetilen bir kulübüne gelirse kaybolabilir, performans veremeyebilir. çünkü rezil yönetilen kulüplerin, rezil futbolcuları olur genellikle. o futbolcular stoper olmasına rağmen gol atan rakip forveti 6-7 metre öteden seyreder. orta sahalar halı sahadaki libero oynayan göbekli amca modunda takılır. uzun boylu, zirvesi leverkusen olan, kötü olmayan ama abartılan bir forvet, lewandowski ile bir tutulur. bu garip bir tutma eylemini yapan adam, bir stoper transferine kefil olur, o stoper sezonu erkenden kapar, sonra bu bir tutma eylemini yapan adam istifa eder.

    böyle kaotik ortamda, takımdan bağımsız iyi performans gösterecek futbolcuların sayısı azdır ve çok skorer adamlardır. dünya üzerindeki lisanslı futbolcu sayısına oranla bu futbolcuların yüzdesi %.0.1 falan bile etmeyebilir.
    kaldı ki gaitan mükemmel oynasa bile, bu bir şey ifade etmeyebilir.
    futbol 10 kişiyle oynanıyor.
    takımın belirli bir seviyede olur, takımın belirli bir oyunu en kötü gününde bile vasat oynar, bu vasat oyun devam ederken takımın b planını devreye sokabilecek seviyede olur, gaitan o zaman hem sezona, hem de kupalara etki eder.

    yoksa bugün messi gelse bile maç başı 3 tane atar, ama bir bakmışsınız başakşehir 4-3 maçı kazanmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın