resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 1358
    idarecilik. adı üstünde idare sanatı. diktatörlerden neden nefret ediyoruz. kafasına göre karar alıp uygulayabildikleri ve hesap vermedikleri için.

    şimdi size iki maç söyleyeceğim. biri deplasmandaki rize maçı, brumayı götürmedi ve o maçta şampiyonluk iddiamız gitti. diğeri de başakşehir maçı. şino ve poldi kesik yedi şampiyonlar ligi iddiası gitti. ikisinin de sebebi güç gösterisiydi. ben yaparım dedi. kim zararlı çıktı peki bu işten? tam tersi olsaydı belki hala ufak bir ihtimal de olsa hala şampiyonluk mücadelesi verebilirdik.

    saygı duydurtmak için despot olunmaz. adil olursan herkese eşit mesafede olursan insanlar sana saygı duyar. anlamsızca yapılan hareketlerin vebalini biz ödüyoruz. tudor bugün burda yarın başka bir yerde. ama bizim şampiyonluk gitti. hatta üstüne şino de gidecek gibi mobbingten sonra.

    sen yıldızdan verim almaya çalışmayıp onu erbaş gibi görürsen ondan alacağın performans minimuma iner. idarecilik de işte budur. yeri gelir sert yeri gelir yumuşak ama en iyi sonucu alabilmek.

    tudor kendi egosu için takımı özbeklerle birlikte mahfetti. jor zamanında en azından takımda bir huzur vardı. şimdi herkesin suratından düşene bak. umarım en kısa sürede başkanınla birlikte gidersin daha fazla zarar vermeden bu takıma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın