resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 1187
    neye göre kime göre büyük takım hocası olmuyor anlayamıyorum. milli takım macerasına göre mi değil? ersun yanal milli takımda çok mu başarılıydı, o da yıldızları yönetmeyi beceremeyip milli takımlar antrenörlüğünü fatih terim'e bırakmamış mıydı? trabzonspor'u şampiyonluğa oynatıp 3. yapmadı mı? hem oynattığı futboldan hem de başarılı gördüklerinden adamı 3. kez göreve getirmediler mi? ya da fenerbahçe'yi nisan'da şampiyon yapmadı mı? fenerbahçeliler hala geri dönsün diye dua etmiyor mu?

    bizim bütçemiz var mı? yok. o zaman bütçenin üzerinde verim alabilecek birini getirmemiz lazım. bizim ligde bunu en iyi yapan şuan abdullah avcı değil mi? takım mimarisinde başarılı, maç ve rakip analizleri ile taktik bilgisi konusunda başarılı, ptt 1. ligde bile çoğu takımda ilk 11 olamayacak adamlardan bile en üst düzey verim alabiliyor, oynattığı futbolda elindeki malzeme ile orantılı kalite arttıkça daha iyi hale geliyor. bizim ligde 2-3 sene sürekli üstüne koyabilen kaç takım olabildi?

    arkadaşlar bu yönetimin getirebileceği en iyi teknik direktör abdullah avcı'dır. ancak, büyük takımlara layık görülmeyen adam zaten şuan büyük takımı düşünmediğini söylüyor, ayrıca sisteme inanan biri 1 yılı kalmış bir yönetimle de çalışmaz zaten.

    benim taraftar olarak takımda görmeyi en çok istediğim abdullah avcı'dır. çünkü, futbola bakış açısını seviyorum. konuşmalarını beğeniyorum. adam sadece futbol konuşuyor. teknik taktik konuşuyor, rakiplerden bahsediyor, analizlerden bahsediyor ve bunları 3 bilinmeyenli denklem veya havuz problemi gibi karma karışık şekilde değil, herkesin anlayabileceği şekilde net ve sadece bir şekilde anlatıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın