resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 1329
    dursun köylü, yönetim çapsız, kongre zaten bağnaz, ultraslan şu bu, sneijder göbekli, selçuk güçsüz falan hepsine eyvallah.

    ama bu adam net kötü teknik direktör aga.

    önceki yorumlarımda bir bekleyelim hele güçlü takımlara karşı ne yapacak dedim. bence trabzon ve başakşehir deplasmanlarıyla elimize yeterince veri verdi.(u: çaktın kelime oyununu?)

    bir kere kusura bakmasın ama kafasız. (daha ağır bir şey yazacaktım ya neyse)

    sen sezon ortasında geldiğin, hala şampiyonluk yarışında olan bir takıma farklı bir sistem dayatıp, alışık olmadığı antrenman temposunu yüklemeye kalkarsan, bunun sonucunda da çatır çatır sakatlık yaşayıp, sahada haftada üç maç oynamış da gelmiş gibi dermansız bir takım olursa, taktik gereği sahanın nereside duracağını bilmeyen bir takım olursa kafasız derim ben sana. elinde semih, ahmet, chedjou, balta gibi hepsini toplasan bir yalçın ayhan bile etmeyecek stoperlerinin çapına bakmadan üçlü savunmada ısrar edersen kafasız derim ben sana. 5li orta sahanın hem ofans, hem defansta kusursuz olması gereken kanatlarda oynatabileceğin en iyi adamlar linnes ve yasin'ken 5'li orta sahada ısrar edersen kafasız derim ben sana. hepten çöpe dönmüş şu takımda kendini kanıtlamak uğruna almanya ve hollanda'nın 10 numarasını kulübeye çekersen kusura bakma da kafasız der aklıma gelen tüm küfürleri de sıralarım ben sana.

    bir de bu "yau sezon ortasında geldi napsın" goygoyunu bırakın. gelmesin lan! "seneyi bekleyelim". he tabi anasını satim, bi de bunu bekleyelim. aga yiyemeyeceğin bir şeyin altına yatmayacaksın gibilerinden güzel bir atasözümüz var bilirsiniz. galatasaray teknik direktörlüğü bu. kimse buraya babasının hayrına gelmiyor. dünyanın en elit kulüplerinden birinin başına dünyanın parasını alarak geliyor. şampiyonluk yarışındaki bir galatasaray'a geliyorsan şartlar ne olursa olsun şampiyon olacaksın. olamasan bile bunu hak ettiğine inandıracaksın insanları. ama sen geçtim şampiyonluğu, haftaya da evinde rezil fener'e kaybedip, ilk 4'e bile giremezsen siktir olur gidersin. başkanın değil dursun, nihat doğan olsa bile bahanesi olamaz bu işin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın