resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 1327
    10 nisan 2017 başakşehir galatasaray maçı sonrası ne kadar üzgün ve sinirli olduğunu anladık hocam ama sana sorulan, ilk on bir tercihin ile ilgili sorulara yüzeysel cevaplar veremezsin, geçiştiremezsin. iyi yönden bakmak istiyorum çünkü sana güveniyorum. bir planın olduğuna inanıyorum.*
    önde baskı yapacak adamlarla ya da hızlı direk kaleye gidecek adamlarla mı oynamak istedin. fakat bruma dışında sana bunu sağlayacağına gönülden inandığın,yeteneğine güvendiğin kim var?
    "kıymetli hocam ne olursa olsun ümidim var ama bak bu yönetici tayfasına güvenme.eminim sana sneijder konusunda telkin,baskı vs yapıyorlardır. direnmezsen,dik durmazsan sen kaybedersin." demek isterdim sana.
    kurbanın olayım sneijder olmadan bu takım nasıl ileri top taşısın. kaleye sadece 4 şut çekilmiş ve kaleyi bulan şut yok. sneijder senin için final noktasına giderken ki en kilit durak. sevgim falan değil bunları yazdıran, bu adam sakat değilse yedek kalması eşyanın tabiatına aykırı. bu kadar kırılgan bir takım senin takımın olamaz.
    acil toparlanmalısın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın