• 182
    maçtan sonra şampiyonlar ligi müziği gayet normal. yani alınmamızı gerektirecek bir durum yok. daha geçen sezon katılmamış mıyız? evet. en çok katılan ve en başarılı türk takımı değil miyiz? evet. her boku da üzerimize alınmayalım lütfen. oradan indirmen gereken bir yönetim ve takımın ebesini bellemeye kalkan bir teknik direktörün var.

    adamlar bu maç ile birlikte şampiyonlar ligini hemen hemen garantilediler. gelecek sezon bu statta şampiyonlar ligi oynayacaklar. muhtemelen elemelerde elenecekler ama şampiyonlar ligine katılacak işte. tarihlerinde ilk kez. bırakın da bunun keyfini sürsünler. hak ediyorlar. hala yok hükümet de yok taraftarı yavşak da... biraz insaf! adamlar top oynuyor. astronomik paralar saçmıyor. kendi hallerinde takılıyorlar ve başarılı da oluyorlar. bizim gibi aptal bir güruh tarafından yönetilip, aptal üye sürüsüne sahip değiller.

    inşallah iki hafta sonra beşiktaş'ı yenip aradaki puan farkını 2'ye indirirler. belki o maça gitme ihtimalim bile var. seve seve desteklerim. yükseleni beşiktaş olanlardan değiliz. daha sonra beşiktaş-fener maçında olası bir puan kaybında şampiyon olmamaları için bir sebep yok. hemen hemen her şey kendi ellerinde. son 2 haftadaki gibi puan kaybetmeseler tinercileri de göt ederlerdi ama işte, hayırlısı.

    (bkz: 10 nisan 2017 başakşehir galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın