• 1650
    belli bir yere kadar hakemlerle taşındıktan sonra gerisini hallettiler diye şampiyonluk hak ediliyorsa ve biz bu durumu eleştiriyorsak burası antu olmaz ama sizin zihniyetiniz ekşi'deki tinercilerden pek de farklı olmaz.

    bu adamlar ligin ilk yarısında bir tane önemli maç kazanamadı. galatasaray, fenerbahçe ve başakşehir maçlarını kazanamadılar keza o dönem ve uzun bir süre başakşehir lider götürdü ligi. tam o aralıkta beşiktaş'ın kırılma yaşayacağı ve puan kaybetmeleri olası anadolu takımlarıyla olan maçlarında hakemler devreye girdi. özellikle talisca'nın sakatlığı dolayısıyla yokluğunda ekstradan çok puan hediye edildi bunlara. hakemler bizi de bu şekilde mart'a kadar taşısaydı emin olun biz bile şu kadroyla şampiyon olurduk. neredeyse her maç gol attık. biz öne geçtikten sonra hakem devreye girip rakibi doğrasa bir tane puan kaybetmezdik. bunların olmasını geçtim karabük, kayseri, başakşehir maçlarında resmen doğrandık. ilgili karşılaşmaların başlıklarına girip ayrıntılı okuyabilirsiniz. yahu bu heriflerin türkiye kupası grup kuralarında bile yakın deplasmanlar denk getirildi. biz elazığ, erzincan diye donmuş sahalarda uğraşırken adamlar bolu'ya, darıca'ya gitti.

    ayrıca bu herifleri bizim 2012-13 sezonuyla karşılaştırma yanlışına düşüyorsunuz ki en kötüsü de bu. o sezon bunların aksine anadolu takımlarına bolca puan kaybedip, derbilerde ve kritik maçlarda bu kayıpları telafi eden bir galatasaray vardı. öyle sezonun kritik haftalarında, şl maçları aralarında hakemler tarafından iteklenmeyi geç aşağı çekilmeye çalışılan bir galatasaray vardı. ancak kadro kalitesiyle sezonu sürklase edebildik.

    sözün özü teklemeye, tökezlemeye başladıkları anlarda hakem desteğiyle diri tutulmuş takımdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın