• 16503
    galatasaray taraftarinin egosu altinda ezilen takim. ornek josue mesela galatasaray ayarinda degil deniyor yada kalitesinde. kim o kalitede mesela kante veya pogba olur mu sizlere ? ayrica hangi kaliteden bahsediyorsunuz. butce ve takim ortada ilik hayaller gormeyi birakmamiz lazim. bize artik yildiz filan gelmez. bu demek degil tutklere 5 6 gomelim. ama iyi oyuncu varsa artik yok kalitede degil yok ismi iyi degil dememiz lazim. duzgun maliyeti olan adamlari toplamamiz lazim. josue buna guzel ornek. kalitemizde degilmis hadi lan oradan. 800 bin euro aliyor orta sahada 8 oynayinca verimli oynuyor nerdeyse 4 bolgeyi yedekliyor ama kalitemizde degil.

    kalitemizde adam alalim da hangi kalite ? sabri kalitesi selcuk kalitesi iyi mi ? hayatinizda macini izlemediginiz adamlari sif genc diye gelsin 1-2 veririz ise yarar diyonuz. amk adami yolda gorseniz tanimazsiniz transfermrktten 2 istatistik bakinca oo tam aradigimiz orta saha. kac mac izledin yok youtube skill videosu altinda hayaller.

    herseyi gectim ben bu kaliteye taktim.bizim nasil kalitemiz var acaba. 3 yildir avrupada olmayan bir takim olarak ogrensek sunu bi. hamza ve prandelli donemini sayma les gunlerdi mancini en son basarimiz. kalitemiz havamiz sadece lafta.

    o yuzden hep diyorum boy aynasi iyi birsey degil. once bir kendine bakicaksin ligde 3. belki daha asagida bitirecek takimsin. iste senin kaliten bu kadar. sen takim oyununa bakican isim kalitesine degil. mesela josue iyi oynadi adi josue degil eski yildiz oyuncu olsa maasi 3 olsa olaganustu derdiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın