• 589
    kandırılmıştır canım en fazla. kandırılmak da bir seçenektir de bu kandırılanların aynı zamanda ahlaklı, dürüst ve vatansever olması inandırıcı değildir. hele bunların insanlara her konuda ahkam kesmesi hiç olur şey değildir.

    kandırıldım diyemeyen hakan şükür mü, yoksa kandırıldım diyerek üste çıkmaya çalışan bunun gibiler mi? ikisi de birbirinden beter ama hakan şükür gibiler bana daha tutarlı geliyor. üstelik geçmişlerinde bu ülkeye daha çok hizmet etmiş olmaları gerçeği varken.

    --- alıntı ---

    bir zamanlar “büyük hocaefendi” olan zatın nasıl yerle bir olduğunu her yönüyle gördünüz. üstelik onu o yükseklere çıkaranlar şimdi ona terörist diyor, hatta onunla eğleniyor, dalga geçiyorlar. benim gibilere bir zamanlar “nasıl onu ismiyle anarsın, hocaefendi diyeceksin, günaha giriyorsun, o bir alim” diyenler şimdi ona “fetoş” diyorlar. işte din adamlarının, dini kullanarak insanları kandıranların ve kibir sahiplerinin en çok korktukları şey budur… insanların gözünde yüksekten düşmek! allah nazarında düşmek değil!

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın