• 47
    daha önce de yazdım galatasaray'lılığı askıya almak başlığında ama çok tepki çekmiştim. neyse ki epey bir kısım insan aynı fikirde buluşmuş benimle, şahsım adına sevindirici.

    finansal boykot çok ama çok önemli. bakın ben burada paramızı galatasaray'dan sakınalım demiyorum, ki gerekirse bunu da yapabiliriz. ben şahsım adına belli bir miktar parayı biriktirip bu yönetim gittiği zaman store alışverişimi yapacağım fakat şu dakikada benden bunlara 5 kuruş kaynak falan yok. yarından tezi yok;

    -stadyum boykotu yapılmalı. bu çok ama çok önemli, geniş kitlelere yaymalıyız bunu. 50.000 kişilik stadda 1.000 kişiye oynadığı zaman bu kulüp hiç kimse o koltukta 5 maç sonra kolay kolay oturamaz. gönül ister ki 0 kişi gitsin ama bu malesef mümkün değil.
    -store boykotu yapılmalı. bu iki açıdan önemli, hem kulüp finansal açıdan bir miktar daha dara düşmeye başladıkça dursun'un elindeki ateş artacaktır ve bu topu bırakmak zorunda kalacaktır. eğer yönetim gidince toplu alışverişimizi yaparsak yeni yönetimi bu yükten de kurtarmış oluruz.
    -digitürk iptalleri yapılmalı. galatasaray taraftarı olanların dekoderlerini iptal ediyor olması bein grubunu rahatsız edecektir ve bu da ciddi bir baskı unsurudur.
    -gs mobile, gs bonus gibi kurumlardan da gerekirse çıkılmalı.

    bunlar işimizi çok kolaylaştıracaktır. bakın ben doktora öğrencisiyim, tezimle uğraşıyorum ama oturmuş şu saatlerde şuna yoruyorum kafamı. çünkü artık başka bir galatasaray kalmadı elimizde. boykot, boykot, boykot diyorum. fakat ümidin var mı diye sorarsan kesinlikle yok. bunun iki sebebini de aşağıda açıklıyorum;

    -25 mart 2017 genel kurulu'na tepkisini protesto ederek koyamamış, organize olamamış bir taraftar kitlemiz var, biz zaten kulübün kapısına kilidi o anlarda vurmuş olduk.
    -boykot genellikle sol fraksiyonların uyguladığı ve önerdiği protest bir eylemdir. ülkemizde sol tandansın alacağı oy kendini yırtsa %30-35 arasında değişeceğinden ve bu spektra galatasaray içinde de bu şekilde yayıldığından ötürü geri kalan taraftarlarımız buna malesef sıcak bakmayacaktır. zaten o yüzde aralığında bir taraftar kendince boykot etmeye başlamıştır bile galatasaray'ı. ama malesef genel bir kadercilik, biat çökmüş üstümüze.
App Store'dan indirin Google Play'den alın