• 308
    galatasaray liseli bir fenerbahçelinin üye olmasının, ortalama bir anadolu lisesi mezunu hasta galatasaraylı birine göre bin kat daha kolay olduğu bir sistemde aksi bir sonuç beklemek naiflikti zaten.

    bu saatten sonra galatasaray taraftarının enerjisini yoğunlaştıracağı tek ama tek konu bu saçma sapan, ilkel üyelik sistemini değiştirmek olmalı. bugün kızgınız ama yarın ağzımıza bir parmak bal çalmak için göstermelik bir kaç hamle yapan bir yönetim olduğunda bugünleri unutacağız.

    unutmayın; galatasaray kulübü kendi egolarını tatmin etmek, kişisel menfaat sağlamak, kendini elit hissetmek isteyen bir kaç hastalıklı insan tarafından oyuncak edilmiştir. siz bu insanların gözünde kontrol altında tutulması gereken, onların rahatının ve elitliğinin devamını sağlamak dışında hiçbir vasfı olmayan insancıklarsınız. yarın yine paşa paşa maçlara gidecek, gsstore'dan ürünler alacak, yayıncı kuruluş üyeliğinizi iptal etmeyeceksiniz. siz böyle yaptıkça da bu düzen böyle devam edecek, gözünüzün önünde komisyonlar dönmeye, galatasaray'ın malları peşkeş çekilmeye devam edecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın