• 192
    galatasaray tarihine kocaman bir kara leke olarak kalacak olan toplantı. sözlük yurt dışında yaşıyorum. zaman zaman küçük küçük boykotlarım olmuştur sevgili galatasaray'a. bazen de biraz daha büyük boykotlarım olmuştur.
    ben bir galatasaray taraftarıyım, tıpkı sizler gibi. fakat bu son 3-4 sene takip ettiğmiz tüm genel kurullarında taraftara atılmayacak hakaretler ve sözler söylendi. bizi yıpratmaya çalışıyorlarsa bende başardılar bunu. yıprandım ve bittim. bitkinim artık. gücüm kalmadı. her genel kurulda bizlere laf atılması beni bitirdi. bravo!

    fanları kontrol almak lazım'dan, bizler elitiz herkesi galatasaray'a üye yapmayız'a hersey söylendi bize. bir küfür etmedikleri kaldı o da yakındır.
    ben bunları kendime hakaret olarak sayıyorum.
    bugün de "aklı selim olan ibra edecektir" lafı son damla oldu bende. bunların hepsi bize hakarettir. bizim tarafımızda olan ali güvenç kiraz'a bile 5 dakika konusma sınırı koydular, sırf bizden olduğu için.

    ya bile bile büyük hatalar yapılıyor kulüpte. 7 yaşındaki kuzenim neden serdar aziz'i aldık abi o hep sakat dedi vallahi dedi. bu sadece bir örnek. transfer edilen oyunculara gereğinden fazla verilen paralar. tutmayacak projeler, maç yapmadan ayrılan izlandalı ve alman. podolski'ye gelen 7m luk teklife hayır deyip altı ay sonra 2 milyona satmak.
    allah var yukarda burak yılmaz resmi olarak 8 milyona gitti ama söylentilere göre 5e gitti ve kalan 3 milyon da birilerin cepleri dolmuş, nekadar doğru bilemem. anlatmak istediğim say say bitmeyen bariz hatalar.

    ben küçükken galatasaray'a üye olmak bedava sanırdım sebebi ise sevdiğim ve saydığım bir abim bana büyüyünce üye olacakmısın diye sorduğu için. üyelik diye birşey olduğunu bilmiyordum bile. saf saf olacam demiştim bende. nerden bileyim o yaşlarda benim elit olmadığımın. gerçi hala elit değilim. yahu sinan engin'in kızı bile üye oluyor ben olamıyorum. bu resmen yüzüme kocaman bir tokat.

    bu sezon öncesi galatasaray manchester united ile hazırlık maçı* yapmıştı isveç'te. o maç benim tribünden izlediğim ilk galatasaray maçımdı. hiç fırsatım olmamıştı malesef, taki o güne kadar. gencim daha ondandır belki de. şanş o ki iş yerinden de izin alamamıştım. istifa edip gittim maça. allah var yukarda yalan söylüyorsam. ama bu fedakarlığa "fanları kontrol altına alın" denilebiliyor.

    son sözüm. ben bırakıyorum bu sevdayı. elitciler tepe tepe kullansın kulübü ben bırakıyorum. dönüşü olur mu bilmiyorum ama bırakıyorum. aldığım tüm galatasaray ürünlerini de elden çıkaracam.
    galatasaray'la geç tanışan bir arkadaşım ürünlerimi kıskanırdı, ona mesaj attım hepsini istiyormusun diye. yarına kadar geri dönmezse gerçekten durumu olmadığı için ürün alamayan bir taraftara vermek isterim ürünlerimi. konu buraya kadar gelirse tabiki, sizden yardım isterim ozaman.

    yarın moderatörlere hesabımı kapatın diye de mesaj atacam. mümkünse tabi.

    benim hakkım varsa sizlere helal olsun. siz de hakkınızı helal edin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın