• 147
    2017 yılında hala 'arkan, çevren yetmez' muhabbeti yapabilen ergenlerin sözlüklerde cirit atabildiğini görmemizi sağlayan adam gibi adam.

    televizyon ekranlarında olup bitenlerin çoğu koskoca bir yalandır. ancak uğur karakullukçu bu tip ortamlar için temiz bir adamdır. yüzüne baktığınız zaman yavşaklık yapmayacağını anlayabilirsiniz. tabi ki insanları birazcık tanıyabilecek kapasiteye sahipseniz yapabilirsiniz bunu. 'arkan, çevren yetmez' muhabbetleri yapabilen kişisel gelişim noksanlığı yaşan bir ergenseniz insanları çözümleyebilecek kapasiteniz olması beklenemez.

    uğur işindedir, gücündedir. parasını kazanır, keyifli vakit geçirmeye çalışır. insanlar onu ve yaptığı işleri seyrederken az da olsa günlük problemlerinden uzaklaşabiliyorsa en büyük karı da budur. ''bu adamın yaptıklarını ben de yaparım yeeeeaa, bunun bir şeyden haberi yok yeeeaaa'' düşüncesindeki ergenler uğur'u ve ekmek parasını dışardan rahat gibi görünen zorlu sorumluluklarla kazanan adamları kolay kolay anlayamaz.

    hayatta insanları riyakarlıkla, sahtekarlıkla, şerefsizlikle suçlayabilirsiniz. haklı da olabilirsiniz. ben birini suçlarken, ya da itham altında bırakırken 100 kere düşünürüm misal. özellikle birini basit insanların öncelikli duygusu olan kıskançlıkla itham ederken bunu kafamda 1000 kere tartarım. ama öyle görünüyor ki bu sözlükte bile 'renkdaş' göründüğü kişinin medyadaki yükselişini bu basit duygularla kaldıramayan aciz adamlar mevcut.

    allah akıl, fikir, olgunluk versin. başka dert yaşatmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın