• 51
    adnan polat, stad açılışında ve devam eden süreçte siyasi erke boyun eğdiği; galatasaray geleneklerini çiğnediği için yerden yere vuruldu.

    miting havasında geçen 27 mart 2011 genel kurulunda sportif ve mali gidişattan çok bu husus üzerinden kendisine yüklenildi ve ibra edilmedi.

    kuruldan çok çok önce bunun çalışmaları başlamış; inan kıraç kelimenin tam anlamıyla sahaya inmiş, gazetelere demeçler vermiş hatta dönemin beyaz futbol'u telegol'e telefonla bağlanıp ropörtaj verecek seviyelere kadar inmişti.

    gelelim bugüne... daha öncesi de var tabi ki ama tam teşekküllü vaziyette ve önü alınmaz bir hızla galatasaray, 24 mayıs 2015'ten bu yana yozlaştırılıyor. bilhassa son 2 gündür bizzat galatasaray başkanının verdiği görüntüler "yüz kızartıcı".

    çok değil, 4 gün sonra mali genel kurul var. kurul öncesi oluşan ortam, polat'ın ibra edilmeyip devrildiği kurul öncesinden -her açıdan- çok daha vahim.

    bütün bu ahval ve şeraitte, mart 2011'deki genel kurulda heyecandan elleri titreyerek, gözlerinden ateş çıkarcasına, salyalarını saça saça feryad-ü figan edenleri, kükrercesine böğürenleri merakla bekliyorum.

    başta aşağıdaki cazgır tıynetli olmak üzere sıçan gibi köşesine sinmiş liseci şövalyeler (!) gık diyebilecekler mi görelim bakalım.

    https://twitter.com/...s/843167651383967745
App Store'dan indirin Google Play'den alın