• 197
    trabzon akilli oynadi. hatta trabzon galatasaray gibi büyük bir takim hüvviyeti ile oynadi, galatasaray ise siradan bir anadolu takimi gibi. yok lan, o kadar bile oynamadilar terbiyesizler. 90 dk. o kadar da belliydiki gol atamayacagimiz. 7-8 hafta öncesinin kabiz futbolu vardi adeta. sakatliktan düzelememi$ bir sneijder. forvetsiz, defanssiz bir takim. 2 haftadir bir $eyler yapmaya çali$an selçuk ve 2. yari oyuna giren rodriguez di$inda biraz da yasin iyi göründü. trabzon çiki$ta bir takim ve daha komple bir ekip. takima devre arasi katilan futbolculari olmasina ragmen sahada daha uyumlu bir görüntü çiziyorlar. biz ise lig bitse de eve gitsek havasindayiz.

    trabzon'un 1. golünde topa ilk vuran vatanda$ bombo$. ayriyeten kale çizgisi üzerinde 2 oyuncumuz olmasina ragmen gole engel olamiyoruz. bir acayip $ey. 2. golde ise carole'un uyu$uklugu ile kaptirilan topta geldi. o dakikaya kadar maç iki orta saha arasinda geçiyordu ve gs daha iyi oynamaya ba$lami$ti. golden sonra sahada olmayan sneijder de çikinca pozisyon olu$turmak iyice zorlandik ve 10 ki$ilik rakibimize boyun egdik.

    tudor için henüz bir yorum yapmadim. bu sene de yapmiycam. takimi avrupa kupalarina götürürse kalacaktir diye dü$ünüyorum. 5.-6. falan olursak kiçina teneke baglayip gönderirler gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın