resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 1155
    jan olde riekerink'i tartışırken "bu takımın sorunu teknik direktör değildir" dediğimizde üç-beş destekten başka bir şey görememiştim. herkes efsunlanmış gibi, jor gidince, daha doğrusu başka bir td gelince her şeyin düzeleceğini düşünüyordu.

    eğer oyun açısından düşüneceksek bu takımın ilk sorunu oyuncu kalitesiydi arkadaşlar. arada bir, bir meczup çıkıp da "bu kadro şampiyon olacak kadro" deyince mal bulmuş mağribi gibi sahiplendiniz bu sözleri. ama bu sözün geçerlilik süresi 2013, bilemedin 2014'te sona erdi. farkında mısınız bilmiyorum ama 2012'nin üzerinden 5 yıl geçti.

    eğer mesele bu kadronun ve oyun anlayışının galatasaray üzerine yapışıp kalması ise temel sorun yönetim. ama yönetim konusunda da 15 yıllık aralarla çıkan iyi yönetimler hariç birbirinin kopyası yönetimleri görüyoruz. bunun sebebi de tabii ki galatasaray kulübünün üye yapısıdır, tüzüğüdür, liseci zihniyetidir. zorladık zorladık, 2012'de son bir hamle yaptık ama işte buraya kadar. bu kafayla daha da yürümez. şöyle bir etrafınıza bakın dünyanın değişim çağındayız. bir şeyler değişiyor ve emin olun dünyada artık her şey köküne kadar birbirine bağlı. dünya siyasetinde yaşanan olaylar eninde sonunda gelip sporu etkiler. aylardır söylediğim gibi tekrar söylüyorum, isterseniz mourinho'yu getirin. kulüp yapısı baştan aşağı yenilenmedikçe yaşadıklarımıza mahkumsunuz. ufak değişikliklerle bir şeyler başarılabileceğine inanıyorsanız rüya görüyorsunuz ki o rüyadan da eninde sonunda uyanıyorsunuz işte. ama her seferinde rüyanızı gerçeğe çevirmek için uğraşmak yerine "neden bu rüyadan uyandırıldım" diye kızıyorsunuz ve aynı rüyayı görmek için tekrar uykuya dalmaya çalışıyorsunuz. ne diyeyim, inşallah görürsünüz tekrar o rüyayı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın