resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 1123
    galatasaray takımının başına, şu oyuncu grubu varken pep guardiola, zinedine zidane, antonio conte, jurgen klopp, jose mourinho, arsene wenger, carlo ancelotti, alex ferguson, marcelo bielsa, jorge sampaoli, didier deschamps ve sayamadığım onlarca başarılı teknik direktörde gelse oyun iyileştirme ve taktik anlamında %20'den fazlasını veremeyecektir. o yüzden şu an tudoru suçlayamıyorum. fatih terim, mancini, prandelli, hamza hamzaoğlu ve riekerink. (aradaki taffarel, orhan atik, ayhan akman gibi 1-2 maçlık antrenörleri saymıyorum.) hepsini gönderdik ama pekte değişen bir şey olmadı.
    öncelikle gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içerisinde olan kulüp başkanı dursun özbek ve yönetim kurulu üyeleri tarafından temel hak ve hürriyetler zedelenmiş, kuvvetler ayrılığına dayalı, avrupai ve sportif başarısı üst düzeyde olan kulübümüz malesef fiilen ortadan kaldırılıp, kulübümüz; uluslararası ortamda hak ettiği itibarini yitirmiş ve evrensel temel insan haklarının göz ardı edildiği(merkez hakem kurulu tarafından), vizyonsuzluğa dayalı, cebe atılan komisyonlar ile yönetilen bir kulüp haline getirilmiştir... tabii bu metin işi şakası :)
    ilk önce yönetim ibra edilmeyip olağanüstü toplantıyla seçime gidip mevcut yönetimin değişmesi ve gelen yönetimin iyi bir ekonomik planlamayla tudora floryada tam yetki vermesiyle kadroda yapılacak büyük revizyon sonrasında tudora sabredip değerlendirmeliyiz. kadro hep aynı fakat biz her maçtan sonra x hoca gitsin diyoruz. ve gidiyorlarda. ama değişen bir şey olmuyor. halbuki muslerayı dışarıda tutup kadroyu baştan aşağı revize etsek büyük bir değişim olacak. bekleyip görelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın