• 1036
    galatasaray hakkında sürekli negatif algı oluşturup taraftarı kışkırtmaya, takımı ve hocayı kötü göstermeye çalışan basın türüdür.haberler belli döngülerle çıkar.

    yıldız futbolcu transferi yaparız "emekliliğini geçirmeye geliyor, iyi olsa burda ne işi var, müzmin sakat" denir diğer takımlar söz konusu olunca transfer göğe çıkarılır.
    hırslı, savaşan futbolcumuz olur "çirkef, centilmen değil, tribünleri tahrik ediyor, her maç kırmızı görür" denir diğer takımlarda çirkefliğin kitabını yazanlar olur ses çıkarılmaz.
    teknik direktör gelir "daha önce ne başarısı var ki, büyük takım çalıştırmamış, antranmanları sert, çok futbolcu sakatlanır " denir diğer takımların bütün hocaları sanki real madridden barcelonadan gelmiş gibi övülür
    formda futbolcular olur "yeni sözleşme istiyor, türkiyede mutsuz, takım arkadaşlarıyla kavgalı" denir diğer takımlardaki bu tarz futbolcuların kapısında chelsea juventus gibi takımların sırada beklediği yazılır.
    takım havaya girer "hakemler kolluyor, rakipler zayıf" denir diğer takımlara uzay takımı muamelesi yapılır.

    bu döngü böyle sürer gider, uydurma haberler çıkarılır, olmayan röportajlar olmuş gibi servis edilir, kişiler değişir ama konular genelde aynıdır.
    nedendir bilinmez bir yönetici de çıkıp bu döngüye durun demez, hatta bazıları ekmeklerine yağ sürer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın