• 4659
    iki yıldır oturmayan kadro, ardarda başarısızlıklar ve taraftarın tepkisi yavaş yavaş sonlarını getiriyor bunu herkes açıkça görüyor zaten. ama bence bu durumda önümüzde 4 ana cephe var:
    1- dursun özbek yönetimi
    2-liseli fosil genel kurul
    3-sucuk tayfa
    4-geriye kalan aklı hür vicdanı hür taraftarlar

    öncelikle 4. sıraya bizleri koymamın bir sebebi var çünkü aralarında sayıca en fazla olan ama en etkisiz olan cephe bizleriz. dolayısıyla bizim bu yönetimi indirme ihtimalimizin düşüklüğünü hemen türkiye siyasetine bakarak hesaplayabilirsiniz.

    geçiyorum üçüncü sıradaki sucuk tayfaya. son zamanlarda her ne kadar samimiyetsiz gelsede yönetime taraf aldılar ve ergin ataman gerginlği üzerine tuz biber oldu. bunlar üçüncü sırada çünkü yıllardır paralarını yedikleri için camia içinden samimi tanıdıkları var ve stad-salon hakimiyeti büyük oranda bunlarda. zaten stadta bunların isteği dışındaki her tezahürata slogana tekme ve yumruklarla cevap veriyorlar. bunların yönetimi indirmeleri bir noktada olası. ancak ardından arkalarına aldıkları rüzgar ve medya ile abdürrahimden tutun lig tvdeki jöleli abiye kadar para alabilecekleri herkesi o koltuğa oturtmaları mümkün hatta liselilerden kurtulalım derken kulübü sucukçulara teslim edebiliriz. yani bu olasılığıda eliyorum.

    geldik liselilere. önce bunlar öyle değişik bir güruh ki psikolojileri anlamak imkansız. özellikle bir iki liseliyi dinlerseniz "yaşça küçük olsada üst döneme abi demek, alt dönemlere eziyet ve işkence etmek, iş hayatında birbirini kollamak..." gibi size korkunç gelecek gelenekleri gayet doğal birşeymiş gibi anlattığını görürsünüz. yani bunlar istediği kadar eğitimli uygar elit zengin insanlar olsunlar çocuk yaşta psikolojileri ağır travmalar geçirmiş hatta birçoğu gençlik çağlarında ailesinden çok liseli kamkileriyle vakit geçirmiş insanlar. yani bunların dursun abilerini indirmek bir yana karşı söz söylemeleri bile ihtimal dışı. hele hele kendilerini kollamayacak bir başkanı iki cihan bir araya gelse seçmezler. ama kulüp batmadan can havliyle birşeyler yapacaklardır işte o hamleleri çok merak ediyorum.

    dursun özbek yönetimine geldik, aslında en kolayı paşa paşa yapamıyoruz diyip istifa etmeleri ve alkışlarla uğurlanmaları ama o ihtimal zaten 0. ülkede kim koltuğunu isteyerek bırakmış ki?

    sonuç olarak bizim bunlardan kurtulmamız imkansız: ya sucukçulara güvenip ardından daha vizyonsuz bir yönetime kalcaz yada kulübün batışını izlicez. işte bu noktada ben diyorum ki yapılacak en makul hamle yönetimi istifaya değil revizyona zorlamak. en azından nazifoğlu, mehmet özbek gibi adamlardan kurtulup bu süreyi en zararsız şekilde atlatmış olalım. bu seçenek liseliler içinde daha anlaşılır olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın