• 35
    pr çalışması yapmayi bilen kulup, malzeme sponsoruyla anlasır. 8-10 takim forma tasarlatir, hatta internet uzerinden forma tasarimlari icin basvuru alinir. noterden onaylanmis, tasdiklenmis tasarimlar yarismaya tabi tutulur. sonra 1-2 ay gibi bir sure, bunlar ana sitede oylamaya sunulur. sonra mi? oylamalar sonucunda, mesela sms oylamasi, sms basina 50 kurus gibi fiyat belirlenir. yok mu sizin telekomunikasyon sirketiniz? var. gs mobile. yuzbinlerce oy gelir. oldu mu sana gelir? oldu.

    sonra temmuz ayinin kacinci haftasiysa, sezon acilisini, tt arenada yaparsin. gosteri maci olur, tv yayini olur. ama oyle dandik gstv yayini degil. girisler parali olur, normal anadolu kulubu maclari seviyesinde. oldu mu sana gelir? oldu!

    organizasyon maliyeti, maca cikacak takimin reklam gelirleri, masraflar, forma tasariminda 1. olana verilecek odul masrafi, noter, telekomunikasyon vs vs. zaten kac tutacak? yonetimdekiler kullansin anasini sattigimin cevrelerini. yemesinler, azicik katki sunsunlar. tas catlasin 1/10 olur masraflar. 9/10 sana kalir. mis gibi gelir elde edersin, taraftari da oyunun icine dahil edersin.

    edit: mobil azizligi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın