• 3003
    beyaz futbol adlı programa ergin ataman'ı bağlamalarının tamamen önceden ayarlanmış sipariş usulü olduğunu düşünüyorum. sev sevme adamlar çok izleniyor ve bunu gören dursun aydın özbek yönetimi pr ve savunma ihtiyacını bu kanaldan gideriyor.

    beyaz futbol programına dün biraz göz atayım derken sinan engin denen beşiktaş fanatiği hayatında basketbol izlememiş adam bir anda "arkadaşlar bugün baskette derbi maçı varmış, ergin ataman'ı ıslıklamışlar" diye konuya bodoslama girdi. söz konusu sinan engin ise programda goygoy konuşulduğunda "bırakın arkadaşım beşiktaş'a fener'e gelin futbol konuşalım" diyen adamdır. neyse sinan engin'in o konuya girmesinin ardından 5 tane basketbol cahili başladılar euroleague ve basketbol konuşmaya. ertem şener denen adamın ergin ataman'ın neden ıslıklandığı hakkında verdiği cevap ile birlikte daha fazla tahammül edemedim ve programı kapattım. ama gidişattan belliydi. ya ergin ataman'ı ya dabeyaz tv galatasaray muhabiri levent nazifoğlu programa bağlanacak ve savunma yapacaktı. velhasıl kelam düşündüğüm de olmuş ve ergin ataman programa bağlanarak kendini istifaya davet edenlere salvolar göndermiş.

    galatasaray basketbolunda ayrı bir yeri olan ergin hocanın böyle işlere alet olması hoşuma gitmiyor. takım için değil kendi tarihten gelen husumetleri için hocanın istifasını isteyen bir ultraslan grubu ortada olsa da gerçekten başarısızlıktan istifasını isteyen bir kesim olabilir. bunlara da böyle aziz yıldırım'ın yaptığı gibi "paralı köpekler" muamelesi yapamazsın hocam. herkes yerinde yapıldığı sürece seni istifaya davet etmekte özgürdür. sen de artık kabul et bu sene* kurduğun rezalet takım, ortaya konan rezalet oyun, benchteki ruhsuzluğun, beyin yakan maç sonu demeçlerin, fenerbahçe ile çarpışan biri iken fenerbahçe yalakası açıklamaların artık taraftarın sabrını dolduruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın