• 4940
    (bkz: #2131867) entry'deki tabloya baktığımızda, adnan polat'ın mali açıdan dipte aldığını hatırlarsak 2011'de çok üzerinde durduğu finans konusunda başarılı olduğunu görüyoruz. ancak, sportif açıdan da dip yaptırdığı için ve idari açıdan da ibra etme durumu olduğu için, kendisini beğenmeyip ibra etmeyenlere hak verebiliriz.

    ünal aysal yönetimi ise, küçülerek büyüyemeyiz mottosuyla yaptığı harcamaların karşılığını almış ve artık yükselişe geçmeye başlamışken, büyük ihtimalle fatih terim-mancini değişikliği, devre arası transferleri ve ikincilik derken, bir zarar edilmiş ve ünal aysal'ı sırf 2014 tablosu için bile mali açıdan ibra etmeseler hak verebilirdik.

    ancak, dursun özbek yönetimine baktığımızda, hem sportif açıdan, hem de mali açıdan dibin dibini görmüş durumdayız. eğer, bu tabloya rağmen idari veya mali açıdan ikisinden biri bile ibra edilirse kabul edilemez, hak verilemez bir durum ortaya çıkar. oy kullananlar yönetimi ibra etse bile kendi kendini geçmişini ibra etmemiş, kendileriyle çelişerek disiplin kuruluna kadar verdikleri adnan polat yönetimini ise aklamış olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın