resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 951
    3 maç sonrasında, sanırım artık ufak ta olsa bir fikir vermeye başladı. öncelikle bir oyun planı olması artısı. öyle yerli zengin vs. papaz futbolcuların altında ezilecek bir karaktere benzemiyor. kişisel takıntıları olacağını da sanmıyorum. bruma'yı ilk maç kadroya almadı, sonra ki maçlarda max. performans almayı becerdi mesela.

    defansta ki mevcut üçlünün hiç biri kendi oyun karakterine uyduğunu sanmıyorum. muhtemelen topla ileri çıkabilen bir üçlü isteyecektir. çakılı üç stoper ile bu sistem ofansif olarak sıkıntılar çıkartır. oyunu geriden kurup, sıkışan ve gole ihtiyacın olduğu maçlarda stoperleri bir nevi orta saha ve bek oyuncuları gibi kaydırmayı isteyecektir. bu işi tek yapabilen oyuncu şuan için chad, onun için kendisinin her hatasını kabul etmek zorunda maalesef.

    hırslı, hırsı takıma da biraz yansımış. dün ki maçın koşu rakamlarını göremedim ama 10 - 11 km üzerine çıkan en az 6 - 7 oyuncu olduğuna eminim.
    bu sene bir şekilde ısınma senesi, sezon sonu transfer talepleri ve kamp dönemi hem galatasaray hem de kendi geleceğine yön verecek.
    ben başarılı olacağına yönelik umutlanmaya başladım, önünde ki en büyük engel, tarihin en kötü yönetimi ile çalışıyor olması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın