resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 883
    yapmayın gözünüzü seveyim. yani bu kadar mantık dışı savunmayın bu adamı ya.

    martın ortasına gelmişiz, helal olsun kondisyon yüklüyor, koşamayan, adelesi atan siktirsin gitsin. bu mudur yani?

    aynı muhabbet luce'ye yapılmıştı büyük galatasaray taraftarı tarafından. 35 yaşındaki hagi ve forvette jardelle bu takım neden koşmuyor muhabbeti vardı. ulan iki kişi götünü kaldıracak adamlar değil, nasıl koşsun 96 yılındaki galatasaray gibi?

    şimdi de forvette poldi ve ortada sneijder var. bu oyuncularla bu saatte 90 dakika pres yapamazsın. yapmaya kalkarsan bütün enerjini ilk yarı harcar ikinci yarı götünü kaldıramazsın. sneijderden bu saatte box to box performansı alamazsın.

    işin özeti bu, elindekine göre kurgu yaparsın. kimse takımı bu şekilde görmek istemiyor. ama bu rasyonel olmamayı gerektirmez. tudor da bu kafayla giderse jor'dan çok daha kötü performans gösterecek. bunu görmek için bakma yeterli.

    olması gereken sene sonunda önce yönetimin, sonra futbol şubesinin, sonra da futbol aklının değişerek buna göre takımın yeniden şekillenmesi. bunun olabilme ihtimali var mı? önemli olan bunun mücadelesinin verilmesi. yoksa levent yine toplar takıma 3-5 çöp, alınır komisyonlar olan yine bize olur.

    bu kadroyla, bu yönetimle, bu çakallar sürüsüyle, bu yeniçerilerle değil terim,luce mou gelse bir şey değişmez, değişmeyecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın