• 4636
    transfer konusunda çağ açıp çağ kapayan yönetim/yönetimlerdir. lisansını çıkaramadıkları, transferi son güne bırakıp bildirmeyi beceremedikleri oyunculara para vermeye bayılırlar. eskiden bjk ile sakat oyuncular yüzünden dalga geçerdik şimdi mislini galatasaray'da görüyoruz. hamit, grosskreutz, izlandalı topçu, serdar aziz, endoğan vs...

    bir de kiraladığı oyuncuların maaşının tamamını veren ve bu oyuncuları kiralık gitmeye ikna etmek için kırk takla atan dünya üzerinde kaç kulüp vardır araştırmak lazım. ribery'le başlayan hayroviç'le süren bedavaya kaçan oyuncular. sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalmış oyunculara bonservis ödemeler yani ciddiyetsizlik, yeteneksizlik, soytarılık konusunda üstün performans gösteren yönetimlere şahit olduk, olmaya da devam ediyoruz. bunun sebebi de futboldan anlamayan adamların sadece galatasaray lisesi nişanesi taşımaları sebebiyle yönetime girebilmeleri, başkanlık yapabilmeleridir.

    15-20 senedir bunca transfere rağmen hala daha sabri oynar mı sağ bekte ve artık taraftarın gelen hocalardan tek beklentisi bu sefer çöp oyunculardan kurtulacağız umudu olmuş. emrah başsan, tarık çamdal, ontivero, ryan donk, salih dursun bunlar hala bizde mi yoksa başka kulüple anlaştılar mı haberim bile yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın