resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 848
    aman gol yemeyim :( mantalitesinde olan korkak bir hoca.

    kendisinin galatasaray ile ciktigi ilk mac olan rize macinda takimimiz one gecince takimi geriye yaslamis, oyuna stoper alip 1 0' a yatmisti. belki ilk macin etkisidir, yeterince calistirmadigi icindir demistim ama oyle degilmis.

    27 subat 2017 galatasaray besiktas macinda da takimi geriye yaslanarak baslatmistir. galatasaray lan burasi. top rakipteyken 5'li savunma yapayim, onde basmayim, pres yapmayalim mantalitesinde olamazsin.

    prandelli gibi bir hoca icin bile sabirli olalim diyen ben bu adamin futbol mantalitesine gram isinamadim.

    umarim tez zamanda yonetimle beraber siktir olur gidersin.

    yine ayni macta quakerboy'in soyledigine gore golu bulduktan hemen sonra oyuna baska bir stoper almayi planlamis. nitekim hafta icinde idmanlarda bu sekilde bir uygulama varmis.

    senin 1 0'ina atlayim hoca, gol attiracaksin sen gol...

    sozlugun asiri ileri zekalilari icin ekleme:

    takim savunmasini en uç oyuncumuzun kendi yari sahamizin ortasinda beklemek sanan, on alan baskisi yaparak takim savunmasi yapilamagacagini sanan einstein kilikli arkadasa burasinin turkiye ligi oldugunu hatirlatmak gerek. bu ligde geride beklersen rize gelir saplar, besiktas gelir saplar sen de 10 puan geride sap gibi kalirsin.
    azicik arastirip, takimlari izleyip muhakemeni yap; besiktas takimi takim savunmasini onde basarak mi yapiyor yoksa kendi yari sahasinin ortasinda rakibi mi bekliyor?
    izleyip analiz edersen onde basarak, savunmasini onde kurarak ligde en az gol yiyen ikinci takim oldugunu gorursun super zekali arkadasim. bana gelip ama kadrosu şoyle boyle deme. kagit uzerinde daha iyi bir kadromuz var savunma disinda.

    herif, takimi rize karsisinda full savunma yaptirmis, rize lan lan rize... real falan degil, rize . ustune basarak soyluyorum ki ileri zeka fiskiran beynin yorulmadan anlasin. besiktas macinda topu rakibe birakmis, gelmis burada ama takim savunmasii :( diye sizlaniyorsun.

    bir diger konuda her mac dort yersinciler icin gelsin; neymis yillarca juventus savunmasinda oynamis, savunmasina laf edemezmisiz. bu mantikla juventus'un icinde bulundugu italya liginden cikma, italya ile sampiyonluk yasamis prandelli'nin de savunmasini elestirmeyelim? haddimize mi dusmus...

    fenerbahce'nin eski futbolcusu edu gibisiniz yemin ederim, kendi kendinize gol atiyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın