resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:45
Uyruk:Hırvatistan
  • 837
    bana göre 27 şubat 2017 galatasaray beşiktaş maçı'nın ilk yarısındaki 3'lü defans tercihi yerindeydi. takımın boyu bayağı kısaydı, alan ve adam paylaşımı hemen hemen kusursuzdu. muhtemelen şenol güneş bütün hafta boyunca hücum çalışmalarını 4'lü defans üzerine kurgulamıştı. nitekim 3'lü defans hattına karşı çok bir çözüm üretemediler.

    ikinci yarıya gelince; tutmuş bir planı bozup 4'lü savunmaya döndü. bu değişikliği niye yaptığını anlamadım. belki de maçın başlangıcında şaşırttığı gibi ikinci yarıda da şaşırtmak istedi beşiktaş'ı. fakat yediğimiz o garip gol bütün konsantrasyonu bitirdi. sezonun ağırlığı üzerimize çöktü ve ne tribün olarak ne de sahadaki oyucular bazında refleks verebildik. çöken ağırlıktan kendisi de nasibini aldı. bağırıp çağırarak maçı yaşayan adam kulübede luis aragones gibi maçı izledi. değişiklikleri zamanında yapamadı ve sezonu bu şekilde kapatmış olduk.

    ama bu maç özelinde lütfen şunu aklınızda tutun, ilk yarıda penaltımız verilse belki de "deha" diye alkış tutuyorduk kendisine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın