resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 798
    ben bu adamın ilk derbisindeki defans kurgusunu net beğendim. beşiktaşın hücum 3 lüsünü maç boyunca gördünüz mü? yediğimiz gol ve kaybettiğimiz bu maç evrenin bize, beyler hakettiniz ama yenerseniz bu kötü gidişat birileri tarafından görmezden gelinecek o yüzden sizi mağlup ediyorum demesinden ibarettir.

    linnes ve wesleyi cikarma tercihleri haricinde gayet normal tercihler yaptı.

    selçuk yerine güçsüz josueyi değilde daha çok koşan ve top kapabilen tolgayı alması da mantıklı. çünkü daha sonrasında 4 4 2 ye döndük ve ortada çok koşup o açığı kapatması gereken biri olmalıydı.

    semih tercihi de sabri yerine başka birini düşünüyor olması bakımından olumlu ki semih de kötü bir performans sergilemedi bence.

    wesley yerine hakanı veya de jongu çıkarmasını beklerdim açıkçası.

    poldi her zaman kolaylıkla yaptığı şeyi yapmış olsa bu maç 2 1 bitecekti ve pozisyon vermeden şampiyon beşiktaşı dağıtan hoca olarak anılacaktı.

    ben tudor beyden bu oyuncu portföyüyle rakibe 90dk baskı yapmasını beklemiyorum. dünkü derbide de oyuncularına göre gayet olumlu bir taktik kullanmıştır. kendisini kaybetmeden doğru düzgün bir yönetime sahip oluruz umarım. yolun açık olsun hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın