resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 710
    kendisi kesinlikle aranan teknik direktördür. yıllardır özlemi çekilen, takımı ateşleyecek, maç boyu oturmayacak, genç, dinamik td tipi. ancak keşke daha iyi bir ortamda yolumuz kesişseydi.

    etiklik konusu (etik olmadığını düşünmüyorum ama kamuoyunda böyle bir algı oluşturuldu. yüz bin euroya serbest kalır diye anlaşma yaptığın adam yüz bin euroya serbest kalınca tatava yapıyorsun), dursun özbek yönetimi, kadro yapısı itibariyle uygun şartların oluşmadığı kanaatindeyim. keşke sezon başında gelseydi kendisi. riekerink'ten sonra değil riekerink yerine bu sezona onunla başlamak daha iyi olurdu bence.

    ama şimdi önümüze bakmak lazım. geldiyse başarısızlığın kulpu yok. ayrıca sonuna kadar destekleyelim. tabi bu desteklemek yanlışları görmezden gelmek anlamına gelmiyor. millet olarak bir şeyi sevdiğimizde ya da sevmediğimizde doğrusu veya yanlışı yok oluyor nedense. yanlışı görüp eleştirmekten ziyade üstünü örtüp doğruyu öne çıkarma gibi bir yapımız var. veya sevmiyorsak tam tersi. doğruyu yanlışı ortaya koyup yanlışı eleştirip azaltmayı, doğruyu destekleyip çoğaltmayı beceremiyoruz.

    hâsılı tudor'u yanlışlarını, düzeltme niyetiyle, ortaya koyarak desteklememiz gerektiğini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın