• 125
    aklıma şöyle bir 11 geldi;

    http://galatasaray11.com/i/23751.jpg

    izah edeyim. defansın bir kanadının daha çakılı oynaması diğer kanattaki oyuncunun daha rahat ileri çıkmasını sağlayacaktır. zaten bruma semih'in önünde oynayacağı için daha dengeli bir kanat oyunu oynayabiliriz.

    orta alanı kalabalık tutmak gerekiyor bence. atiba'nın oyuna girmesinin önüne geçmemiz lazım. yanında oğuzhan kesin oynayacaktır. 3. adamın kim olacağı önemli. talisca oynarsa atiba'yı kilitlememiz halinde yoğun bir baskı kurabiliriz. yok tolgay oynarsa çıkaracağımız 3'lü orta saha ile başa baş mücadele edebiliriz.

    sneijder'i mancini zamanındaki gibi sol çizgiye yakın oynatıp 10 numaradayken oluşan dengesizliği yaşamamış oluruz. ben linnes'in sneijder'e gereken ofansif desteği fazlasıyla vereceğine inanıyorum. diğer kanatta da bruma adriano'nun hantallığından faydalanabilir. yukarıda da belirttiğim üzere solda zaten linnes gerekli kanat bindirmesini yapacak. sağda da bruma ile rakip bekleri tedirgin ederek rahatça ileri çıkmalarının önüne geçebiliriz. ki bu quaresma'nın da destek alamayacağı için etkisini azaltır.

    ayrıca bu orta saha pas yapıp oyunun temposunu istediğimiz gibi belirlememize yardımcı olacaktır. fizik gücümüzü çok dikkatli kullanalıyız. eğer rize maçı gibi başlamayı planlıyorsak maçı koparmamız şart. 2. yarı düşüyoruz, bunu gördük.

    ben bir şekilde kazanacağımıza eminim. böyle bir atmosferde, 45 bin taraftarın önünde bjk'yı yeneriz diye düşünüyorum. bjk abartıldığı kadar doğru bir futbol oynamıyor. oynadığı futbolun akhisar, konya gibi takımlar için yeterli ama zorluk seviyesi yüksek maçlar için doğru olmadığını düşünüyorum. zaten sene başından beri bala göte kazandıkları napoli maçı hariç büyük maç kazanmışlıkları yok. öte yandan bu maç oyuncular için de son şans. hoca değişti. bu andan sonra sıra onlara gelecek. şampiyonluk şansımız hala var. ve deyim yerindeyse bu akşam aç kurtlar gibi koşup mücadele edeceklerdir. saldıracaklardır. taraftar da gereken desteği verirse 3 puanı söküp alırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın