• 103
    komedidir. 18 ekim tarihli yayında açılan onlarca komik muhabbetten biri de şudur misal. rijkaard a yapılan onlarca tutarsız yorumun ardından, "türk spor medyası ve yorumcuları seni eleştiriyorsa bir dur düşün" kabilinden laflar edilmiştir.

    sanki türkiye de insanlar -özellikle spor medyası, yaşanan başarısızlıkların ardından olsun koçum bi dahakine düzeltirsin deyip sırt sıvazlıyor. sanki her başarıyı övüp aksilikleri olağandır geçer diye geçiştiriyorlar. sanki her olaydan malzeme çıkarma çabasında olan biz değiliz. sanki nasıl olsa da katakulliye getirip laf sokarım çabamız yok. sanki büyük başarıların ardında ama bik bik bik diye bir mıymıntılık yapmıyoruz! yani "biz bu kadar iyimser ve destek kuvvet rolü üstlenmiş bir toplumuz ama öyle yanlışlar yapıyorsun ki eleştirmek zorunda kalıyoruz bir dön bak kendine" diyorlar yani.

    bol gollü geçen ve 3 puanın elde edildiği bir maçın akabinde arkanıza yaslanıp izleyin derim ben. akıl sağlığınıza şükrettirir, güldürür eğlendirir. e daha ne olsun?
App Store'dan indirin Google Play'den alın