• 4
    bir an önce asgari ücrete göre endekslenmesi gereken fiyatlardır. diğer 5 büyük ligin fiyatlarını kuruşu kuruşuna bilmiyorum. ama oralarda asgari ücrete göre çok ama çok uygun fiyatlarda biletler.

    çok afedersiniz galatasaray olmasa izlemeye tenezzül etmeyeceğimiz kıçı kırık bir lig bizim ligimiz. 25 şubat 2017 konyaspor trabzonspor maçının delasman tribünü için 900 tl fiyat çekilmiş. oha amk. ulan bu maçın en kral tribünü, bak en kral yeri diyorum taş patlasa 20 liradır. budur yani. fiyat artırarak marka değeri yükselmez. seyirci de gelmiyor. zaten az gelen vardı onlar da bu fiyatlar ve passolig belası yüzünden gelemez oldu.

    birileri bu absürd fiyatlara dur desin artık. geçenlerde sanat camiası tiyatro biletinden vergi alınmaması yönünde bir istekte bulunmuştu. bence son derece güzel bir istek bu. bir toplumun daha kaliteli olmasına yardımcı olabilecek 3 şey var; spor, sanat ve müzik. bu üçüne mümkün mertebe dahli sağlanmalı insanların. tabiri cazise zorla götürülmeli. ama asgari ücretin 1400 tl olduğu yerde ki bu parayla 3-4 kişilik aileler var geçinmek zorunda olan, nasıl olacak bu. adam nereye yetiştirsin de bir de konsere, tiyatroya, maça gitsin. fakir diye böyle bir hakkı olmasın mı.

    tekrar geleyim esas meseleye. süper ligin en kral 3 maçı gs, fb ve bjk arasında geçiyor. en pahalı biletin, bu takımların maçları için bile maksimum 100-125 tl civarı olması lazım. kale arkalarının 40-50 tl olması da ayıp kere ayıptır. maksimum 10 lira falan olması lazım. şaka yapmıyorum bakın. daha geçen izledik man city-monaca veya leverkusen-atl madrid maçlarını. onlar futbolsa bizim ülkemizdekiler ne. o maçlara kaç euro'ya gitti insanlar ki ülekelerdeki zenginlik oranını da dikkate alın. ha diyeceksiniz ki e giderleri nasıl karşılayacak bu kulüpler. ben orasını bilmem. biz mi diyoruz 100 liralık adamlara bin lira versinler diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın