resim
Moussa Dembélé
Takım:Al-Ettifaq
Mevki:Santrfor
Yaş:28
Boy:1.87
Uyruk:Fransa
  • 91
    oynadığı lig fazla küçümsenecek bir lig değildir. hele celtic, hiç küçümsenecek bir takım değildir.

    oynadığı ligin takımları 1 şampiyonlar ligi şampiyonluğu, 2 uefa kupa galipleri kupası şampiyonluğu, 1 uefa süper kupası şampiyonluğu çıkartmıştır.
    oynadığı ligde bulunan takımlardan biri, hatta kendi takımı, victor wanyama'yı 15 milyon euro'ya yakın bir paraya satmıştır. aynı takımın fraser forster transferinden de 10 milyon euro gibi bir kazancı olmuştur. buna yakın para kazandığı oyuncular da vardır.

    tekrar belirtmek gerek. iskoçya ligi küçümsenecek bir lig değil. hele hele celtic, hiç küçümsenecek bir takım değil.
    ayrıca, kendisi iskoçya liginde değil, ingiltere'nin championship liginde parlamıştır. kendisinin adını iskoçya'da duymaya başlamak ayıp değildir. herkes her şeyi duymak zorunda değil. ama kendisine iskoçya'da parladı demek büyük haksızlık olur. bu oğlan fulham'da top koştururken de sözlükte hakkında yazılmış ve izleyen yazarlar olmuş. kendisi de celtic'e gelmeden önce ingiltere'de tüm kulvarlarda 46 maçta 17 gol atıp 7 asist yapmıştı. ilk ateşi yaktığı yer, ingiltere'dir.

    son olarak, kendisi tüm kulvarlarda 21 şubat 2017 tarihi itibariyle 2016/2017 sezonunda 41 maçta 27 gol atmış, 6 asist yapmıştır. bu maçların 6 tanesi şampiyonlar ligindedir, gollerden de 3 tanesi şampiyonlar ligindedir. şampiyonlar liginde attığı 3 golü, 2 maçta bulmuştur. oynadığı 41 maçın 21 tanesinde skora direkt olarak etki etmiştir ki, bu %50'nin üzerinde bir orandır. hiç de fena durmuyor. tutulması da zor bir oyuncu, üstelik genç. ve tüm bunların gerçekleşebileceğini bir önceki sezonda göstermişti kendisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın