• 40
    aman aman uçuyor, kaçıyor, efsane oynuyor falan denilen beşiktaş, gerçek değil. sıradan bile oynamıyorlar. 2 tane bireysel yetenek, 1 amele orta saha, 2 de 50-55 dakika maksimum verim verebilen kanat bekinden oluşuyorlar hepsi bu.
    quaresma evet bireysel anlamda fazla yetenekli, bu konuda hemfikiriz. aynı zaman talisca için de aynı şeyleri diyebiliriz. amele orta saha atiba. kanat bekleri gökhan ve adriano. 6 kişi bunların üzerinden iş yapıyor görünüyor. oğuzhan için 50 milyon euro diyorlar abartıp, bizde olsa küfür kıyamet yardırırdık başlığına yalan yok.
    savunma anlamında muazzam sıkıntılılar. akhisar belediyespor gibi sıradan bir takım 80'den sonra ara paslarla pozisyonlar buldu hatta olcan adın attı da bir tane.

    gelelim bizim ne yapmamız gerektiğine.
    1 - fernando muslera. o ne yapacağını biliyor zaten, kendisi olsun yeter.
    2 - gönül ister ki linnes yazalım ama sabri. koşsun, orta yapmasın ve arkaya atılan toplarda biraz akıllı olsun yeter.
    3 - chedjou. kadro dışı kalmak yaramış, bu maçta 11 başlayıp 55 - 65 arası yerini yedekte kim varsa ona bırakmalı, yedekten gelen de kendisini aratmamalı.
    4 - ahmet yada semih. ikisi için de aynı. kovalamaktan vazgeçmeden hava toplarını unutmadan oynasın, cenk'i rahat ettirmesinler yeterli.
    5 - carole yada linnes. arkaya atılan toplarda quaresma'ya rahat hareket alanı bırakmayacak pres yapmalılar.
    6 - nigel. talisca'ya gerekli baskıyı yapsın, kazandığı topları çabuk kullansın.
    7 - gönül ister ki josue yada tolga yazalım ama selçuk. birazcık asılsın, boş boş gezinmesin sahada yeter.
    8 - yasin. bencilliği bırakıp hücumun geri kalanını beslemeyi düşünürse kendisine de diğer arkadaşları pozisyon yaratabilir.
    9 - bruma. yasin için dediğime ek olarak sürekli koşu yapmayı düşünmeli, süratini kullanmaktan vazgeçmemeli.
    10 - sneijder. oynarsa beşiktaş savunmasını soner aydoğdu'nun bile açabildiği düşünülürse hallaç pamuğu gibi atıverir bir kenara.
    11 - poldi. top sağ ayağına geldiğinde pas düşünsün yada soluna çekmek için açı arasın. soluna gelirse zaten o ne yapacağını bilir.

    bu kadar. kenardan gelecek isimler de hangi ismin yerine girdiyse onun görevini %100 devam ettirmek çabasıyla oynamalı. biraz da kazanma azmi ile puan farkını 4'e indiririz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın