resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 646
    2016-17 sezonunda galatasaray futbol takımını şampiyon yapabilmesi için ciddi anlamda ilahi yardıma ihtiyacı olan hocadır. burada, şampiyonluğun gelip gelmemesine göre hocayı değerlendirecek olanlar büyük yanlış içerisindeler. galatasaray futbol takımı iç sahada kayserispor'a yenilerek şampiyonluk şansını ciddi anlamda kaybetmiştir zaten.

    şu saatten sonra taktiksel anlamda birkaç dokunuş ile takımın ciddi 2.lik şansının olduğunu düşünüyorum. berbat bir fenerbahçe varken bu takımı şampiyonlar ligi elemesine götürmesi durumunda ben kendisini başarılı sayarım. taraftara heyecan verecek 1-2 derbi galibiyeti, ölü toprağını atarak birkaç olumlu atak organizasyonu sergileyebilme yeteneği bile yeterli olacaktır 2.lik için.

    bu süreçte linnes'in mutlak suretle ilk 11'e yerleşmesi, bruma'nın aklınının başına devşirilmesi ve sahada tutulması, mutlak suretle chedjou'dan sezon sonuna kadar faydalanılarak ana defansif zafiyet olan kafa toplarının azaltılması (ki bunu ilk maçtan yaptı) hocanın ilk hamleleri olmalıdır. tolga'nın durumuna göre selçuk'u kesebilmesi, semih'i bir daha stoperde oynatmaması da kendisinden beklentilerim arasında. carole döndükten sonra sabri'yi de kesebilirse işte o zaman kendisini olan sempatim sevgiye doğru değişir. allah yardımcısı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın