• 61
    ulan hiç kimse kusura bakmasın çarşıda, pazarda, sokakta, otobüs ve minibüste senelerce özellikle arap ve üçüncü dünya ülkesi denilen toplumlara laf edip durdu bu millet , yok efendim bir adama tapıyorlar tüm yetki bir adamda bikbik diye, şimdi klasik bir ortadoğu toplumu olduğumuzun ispatı olacak bir sistem için yapılan referanduma medyanın %98'i, ohal, hangi bütçe ile yapacağı muallak olan göreve başladığında tarafsız olacağına dair namus ve şeref sözü veren malum kişinin mitingleri, iktidar ve onun koltuk değneği partisinin desteği yetmemiş anlaşılan en bilinen "şeytan" da yardıma çağrılmış, elin ünlüleri tüm toplumu kucaklayacak şekilde farkındalık oluşturmak için zincir kuruyor bizimkilerse... neyse.

    özetle bu referandumdan nasılsa evet çıkar, darbe anayasana %92 evet demiş bir ülke burası sonuçta, yıllar gecer ülke kaosun içine düşerse bu sefer yine mağdur bir şekilde "başkanlık olup eyalet sistemi olmadan başarılı ülke yok gibi o nedenle eyalet sistemine geçelim" oylamasında da evet demeye hazırlansınlar.

    amatör bir müslüman olarak her zaman allah'ım en güzeli onların hayırlısı benim olsun diye dua ettim umarım yanılırım ve "hayır"lısı olur. amin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın