resim
Atiba Hutchinson
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Ön Libero
Yaş:41
Boy:1.87
Uyruk:Kanada
  • 85
    efsanelik üzerine şöyle bir tarafsız olarak bakmaya çalıştığımda beşiktaş nezdinde en efsane yabancı futbolcuları say deseler, bir galatasaraylı olarak, daniel amokachi kachi, daniel pancu, oscar cordoba, ricardo quaresma, pascal nouma, ronaldo guiaro gibi isimleri yazmadan ona sıra gelmez. daha bunun zalad'ı, antonio carlos zago'su falan var. fenerbahçe'de, uche okechukwu, jay jay okocha, pierre van hooijdonk, marco aurelio, alex, diego lugano, roberto carlos, nicolas anelka falan varken hele, jes hogh, mateja kezman, dirk kuyt, milan rapaic, ariel ortega, stephen appiah, elvir baliç, elvir boliç filan yazmamışken...

    fenerbahçeli ve beşiktaşlı arkadaşlar eminim benden daha iyi bilirler. o yüzden eksik ve fazlalık isimler için özür dilerim. ama bu benim gözümden bakıldığında efsane isimler.

    bir de bu işin galatasaray'ı var. simoviç'i, prekazi'si, hagi'si, popescu'su, sneijder'i, drogba'sı, muslera'sı, mondragon'u, kewell'ı var. bak, jardel'i, keita'yı, baros'u, elmander'i, melo'yu, song'u, tomas'ı, stumpf'u, götz'ü, hodziç'i, ribery'i saymadım.

    o değil, beşiktaş yabancı oyuncu konusunda gerçekten kısır mıymış, nedir, aklıma oyuncu gelmedi.

    efsanelik kulüpten kulübe değişir. bence beşiktaşlılara atiba'yı kulüp efsanesi olarak görüp görmediklerini sormak lazım.

    yine de en efsane ilk 50'ye girebilir. en performanslısına bakacaksak, onun için istatistiklere maç maç bakmak, önemli maçlarda verdiklerine göz atmak falan gerekir. o toplara girmiyorum.

    türk liginde oynamış yabancı oyunculardan efsane bir 11 yaz deseler, orta sahaya ismini yazman. tabii bu benim görüşüm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın