resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 391
    adettendir, başarılar dilediğim yeni teknik direktörümüz. 8. bitirdiğimiz 2010-2011 sezonunu saymazsak (ki o sezona rijkaard ile başlamıştık ve kadromuzda kewell, misimovic, baros, arda, neill vardı) son yılların en kötü galatasaray'ını devralmış teknik direktördür.

    2016-2017 sezonu kadromuzdan takımda öne çıkması beklenen futbolcuları muslera, sneijder, podolski, bruma, de jong, selçuk, tolga, eren diye sayacak olursak bu isimlerden muslera ve bruma (belki sakatlık öncesi tolga) dışındakilerin hepsi kalitelerinin altında performanslar gösteriyorlar. takımdaki diğer futbolcuların ise galatasaray seviyesinde olup olmadıkları tartışılır.

    galatasaray için lig 2.liği bir başarı değildir ama bu kadroyla lig 2.liği igor tudor için başarıdır. şampiyonluğa zaten ihtimal vermiyorum. eğer olursak leicester city'nin şampiyonluğundan daha büyük mucize olur. (abartı)

    yeni hocalar her zaman beraberinde yeni beklentiler getirirler. en azından sezon sonuna kadar maçları beklerken daha meraklı olacağız. nasıl riekerink gibi iyi niyetli ve efendi bir insanın başarılı olmasını istediysem igor tudor'un da elbette başarılı olmasını isterim. ancak igor tudor nasıl bir hocadır, nasıl bir karakterdir henüz tam olarak anlayabilmiş değilim. biraz eksantrik bir karakter olduğu kesin. paok ve karabükspor kariyerlerini ölçü olarak almak bizi yanıltabilir. galatasaray için bu dönem ne kadar kritikse igor tudor'un teknik direktörlük kariyeri için de o kadar kritik bir döneme giriyoruz.

    kendisine 2 ay önce şu entry ile tesadüfen selam çakmışım. (bkz: yasin öztekin/#2080532)
App Store'dan indirin Google Play'den alın