resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 2364
    abi neler oluyor ya? haz etmem ama bu adamın kariyerini eşofmanlıyla, ersun yanal'la falan kıyaslamak nedir johannes yani. bakın oynattığı futbol falan tamam anlarım kaldı ki bu tarz bir kıyas çok mantıklı olmaz, mustafa denizli 80'lerin teknik direktörü. eski teknik direktörlerin modernizasyonu pek kolay olmaz, gözümüzün önünde trapattoni örneği var mesela.

    thomas tuchel ile trapattoni'yi kıyaslamak ne kadar mantıklıysa ersun yanal ile denizli'yi kıyaslamak da o denli mantıklıdır işte.

    ama ikisi de aktif teknik direktör falan dememek lazım hiç, üsttede dedim bu adaptasyon kolay değildir. insanların inançları, sistemleri, kuralları 45'li yaşlarda tamamlanır ve bir daha da kolay kolay değişmez. ayrıca yaş arttıkça öğrenme kapasitemiz düşer bu bilimsel bir durum dolayısıyla 45 yaşındaki teknik adamın modern futboldan öğrendikleri ile 80 yaşındaki adamın bir olamaz. bilimsel olarak mümkün değil. ha birisi aşırı gerizekalı olur diğer de orta ve üstü olur o zaman tamam 80 yaşındaki daha çok öğrenebilir. ha elbet istisnalar çıkar dediklerime bu da es geçilmesin.

    mustafa denizli'nin kariyeri(tekrar ediyorum kariyeri) > ersun yanal'ın kariyeri > aykut kocaman'ın kariyeri > abdullah avcı'nın kariyeri

    günümüze dönersek gayet tabii geri kalmış bir futbol anlayışı, coşkusuz futboldan ibaret denizli. eskişehir'i ligten çıkartamazsa asla şaşırmam. yok ebesinin ali sami demeyin bu adam bunu da yapar.

    son galatasaray dönemi ise tek kelimeyle facia. sahi bir budama yapılacaktı ama ne oldu ki ona :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın