resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 380
    pinti karabük "memnun kalmazsak ucuza kovabilelim" diye madde koymuş; şimdi aynı maddeden adam faydalanınca yok etik değil, bilmem ne. geçiniz.

    şüphesiz ki galatasaray ve türk futbolu "etik" kavramını emenikeyi fenere krşı oynatmayıp satan karabükten öğrenmeyecektir. boş konuşmayınız.

    bu girizgah sonrasında hoca özeline gelirsek, dezavantajı karabük'te oynattığı tempolu futbolu -en azından bu sezon için- oynatma ihtimalinin düşük olmasıdır; zira kendisi karabük takımına bu oyun profili için gerekli çalışmaları sezon öncesinde yaptırmıştır; oysa mevcut gs kadrosu, özellikle top rakipte iken paylaşım yapmayan ve tembel bir kadrodur.

    görünen artısı ise saha kenarında maçı yaşaması ve gözle görülebilen başarı açlığıdır. takımda temel sorun gibi görünen disiplin sorununu çözebilir ve oyuncuların bireysel, başı kesik tavuk gibi anlamsız koşularını kolektif bir planlama ile düzenleyebilirse, bir de paslaşa paslaşa kale içine girmenin haricinde bir ofans taktiği (ki doldur boşalt da üstüne milyonlarca saat harcanması gereken bir taktik değildir) sene sonuna kadar şampiyonluk yarışı içinde kalmamız ve hatta şampiyon olmamız imkansız değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın