resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 358
    tamamen galatasaray taraftarının isteğiyle ilgi oluşturulmuş ve büyük ihtimal yarın takımımızın başına geçecek teknik direktör. ve malesef kişisel düşüncem, taraftarımızdaki bu hevesin tek sebebi de adamın saha kenarında karizmatik durması. genç, futbolculuk kariyeri sağlam ve saha kenarında bu duruşa sahip teknik adam açlığımız vardı, tamamen buna yönelik bir göz doldurma yaşandı, umarım başımıza yeni belayı kendi ellerimizle açmıyoruzdur. zira bu adamın ne teknik direktörlük kariyeri, ne de karabükspor'da yaptığı işler bize uygun görünmüyor. büyük takımlara karşı karabük ile iyi top oynatması ve kazanmasıysa, bunu yapan türk hocalar da var ligimizde gayet, karabük'te aman aman bir istikrar yakalayamamıştı.

    demek istediğim yanlış anlaşılmasın, klişelerden ve takıntılardan nefret ederim. ama nasıl yerli seviciliği diye bir hastalık varsa, yabancı seviciliği de var. riekerink efendiyi tamamen basının yaptığı ahlaksızlıklar sonrası korumacı yaklaşarak sahiplenmiştik, bunun bile ucu kaçtı ve adamı bir anda büyük hoca seviyesinde görmeye başladık ve sonu hüsran oldu. bu hatalar ülke insanımızda genetik malesef, bir türlü kurtulamıyoruz, o dozu ayarlayamıyoruz. sonra da hastalık seviyesine çıkıyor işte. kimisi ''yabancılara çok iltimas sağlanıyor, kendi insanımız daha iyi'' vs tribine giriyor ve illet ettiriyor. kimisi de aynı şeyin yabancı versiyonunu yapıyor. ha basında şu da var, türk bir oyuncuya/hocaya diyemeyeceklerini çok rahat yabancı biri için de diyebiliyorlar, neticede göt korkusu da yaşıyorlar yerlilerden, burada iltimas bir anda yön değiştiriyor yani..

    demem odur ki, tudor güzel bir heyecan uyandırıyor o ya da bu sebeple bizim taraftarımız için. malesef böyle bombok bir zamanda apar topar gelecek gibi duruyor, halbuki madem getirecektin, devre arasında yapsaydın bu hamleyi ve adama da bize de zaman kazandırmış olsaydın. veya madem o cesareti gösteremedin, bekle sezonu bitir, adamı sezon sonu getir de adam da olası başarısızlıkla başlayıp hepten yakmasın galatasaray kariyerini. çünkü böyle bir zamanda gelmesine rağmen, %100 eminim ki sezonun geri kalanında alınan başarısız sonuçlarla beraber tudor'a da sövecekler olacak aramızda. bakmayın ''riekerinkle bunu yaşayacağımıza tudor ile küme düşelim razıyım'', ''tudor'a ağzımı açarsam top olayım, adamın suçu yok bu sezon için'' gibi laflar edenlere, 3 hafta sonra görürüz hepsini..
App Store'dan indirin Google Play'den alın