resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 357
    resmi açıklama gelmedi ama haberlere göre yeni teknik direktörümüz.

    her şeyden önce şu etik mi değil mi kısmına kendimce bir şeyler ifade edeyim. futbolun duygusal kısmından bakarsak bana yapılmasını istemediğimi başkasına yapmamdan hareketle şu durumu içime sindirmedim. lakin şu medyadaki etik diye söylenip duranlarla beraber olanlara bakınca samimi olmadıklarından hareketle iyi olmuş diyorum. çünkü daha önce benzeri defalarca olmuş olaylarda etikten bahsetmeyenler bu gün galatasaray mevzu bahis olunca bir anda etik abidesi oluverdiler. bunuda galatasaray düşmanlığına bağlıyorum.hazreti google ile arama yapıp her takımın buna benzer bir dünya olayını öğrenmek mümkün. örneğin bir futbolcu ya da eski çalışan kulüpten alacakları için kulübü icraya verse aynı kesim hakkıdır der. neden, çünkü sözleşmenin gereği neyse o.fakat tartışmanın bir anlamı yok. çünkü duymak istedikleriyle söyleyecekleriniz farklı. samimi değiller ve bu yüzden zerre umursanmamalı. tıpkı verilen penaltı penaltı değilken bile haksızlığı unutup hırsız yasin diye 90 dakika boyunca sadece takımının kazanmasını arzu eden karabük taraftarı gibi yapacağız. yahut fatih hocamızı alırken bizi zorda bırakıp galatasaray'ın önünü kestikleri ve kulübü karıştırdıkları için zevkten dört köşe olanlar gibi.

    bir diğer konuda, anlam veremediğim şu cümle;bu gün karabükü satan yarın galatasarayıda satar.
    hele bir dur soluklan be adam.önce bir galatasarayı şampiyon yapsın. sonraki sezonda avrupa kupalarında takımı uçursun. sanki bunları yaptı ve hemen hazırda juventus kapıda amk.

    juventus şuan bile ligi domine etmiş teknik direktörünü kovacak hemen tudor çok iyi deyip atlayacak mı? herkesi kendimiz gibi sanmak böyle bir şey olsa gerek. bu yönetimin vizyonu yok elin oğlu özbek yönetimi gibi davranmaz. denize düşen yılana sarılır misali şuanki durum. yerli tayfa fatih hocadan icazet almadan gelmez. ligi bilen taraftarın gazını alacak en iyi seçenek tudor. onun için vur kır parçala tudoru getirden başka seçenek yok.

    son olarak herkes hep daha iyi olanı hayal eder. bu yüzden ayağına gelen en iyi teklifi değerlendirir. bunu yapan için de hep iyi ya da kötü yorum yapılacak. neresinden tutarsanız tutun önce samimi olun. tudor ya da bir başkası bu konuda ne ilk ne son. fakat galatasaraylılara en olmadık zamanda en olmadık insanla darbe yapmış olanlar bu gün galatasaraya ahlak dersi veremez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın