• 82
    benim de savunduğum ve hala söylediğim kalıp.

    biz bir hayal kurduk. dibe doğru giderken bir anda çıkıp gelen ve işleri düzeltmeye başlayan isimsiz bir altyapı hocasıyla bir peri masalı yaşayabiliriz sandık.

    tarihin en leş sezonlarından birini hayati bir kupayla bitirdik. kadroda görmenin herkese eziyet olduğu çöplerin büyük kısmını temizledik. belki bunu yönetim yaptı ama aynı yönetimin bir önceki yaz sabri ve umut'a yeni kontrat vermiş olması, bizi jor hocaya daha sıkı bağladı.

    yeni sezona fena olmayan bir tempoda, bol paslı bir düzende girdik. eksikler vardı ama beşiktaş maçının ilk yarısında zirveyi gördük. sonra ordan yavaş yavaş inmeye başladık. trabzon maçıyla beraber bir şeyler de değişmeye başladı. beyliğin temeline ilk kepçe orda vuruldu.

    giderek gerileyen oyun, düzenli olarak yenen kafa golleri, içerde alınan saman alevi galibiyetlerine rağmen deplasman istikrarsızlığı derken buraya kadar geldik ve jor artık yok.

    her şeye rağmen bizim için riekerink bey olarak kalacaksın hocam. teknik, taktik, fizik bunlar hallolur ama bu memleketin kokuşmuş düzeninde senin efendiliğin bizim hep içimizi ısıttı. teknik, taktik üstadı dediklerimiz bizi bırakıp giderken sen zor zamanda elini taşın altına koydun. kendin de benzersiz bir tecrübe kazandın.

    hayatta her şey istediğin gibi olsun riekerink bey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın