resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 273
    geldiyse hayırlı uğurlu olsun yeni görevi. ben yılmaz vural olmalı derdim bana sorulsa, ki birkaç teknik direktör önceki değişikliğimizde de hikmet karaman diyenlerdendim. ne yılmaz ne hikmet hayranıyım, sadece bu yönetimin işbilmezlik düzeyinin farkında olan bir taraftarım. uzun vadeli plan, proje adamları olmadıkları aşikar. istifa etmeyecekleri de keza öyle. ee o zaman geriye tek seçenek günü kurtarmaları kalıyor. bunu da hiç değilse layıkıyla yapabileceklerini düşünüyorum entry içinde gelsin dediğim isimlerin. adamlar kovulmadıkları zaman garipsiyorlar artık öyle bir düzen içinde bulundular hep. bu da en azından ön bilgi olarak, kaybedecekleri birşeylerinin olmadığı hissiyatı veriyor. madem gelen isim tudor, başarılar dilemekten başka çaremiz yok.

    ayrıca karabükspor'a ayıp filan edilmemiştir. bunlar profesyonel değil mi arkadaşım bunun nesi ayıp etmek? sonra sabri, selçuk vs'ler kulüp medya lobisiyle, 'galatasaraylılıklarıyla' sözleşme zammı aldıkları zaman ayağa kalkıyorsunuz*. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? sabri'ye gelince; profesyonel olmamız lazım, yaşı ilerledi, ne zammı?. tudor'a gelince; karabük'e ayıp ettik. geçiniz bunları lütfen.

    sabri'yi bilmem de, en azından selçuk hakkında sözlüğün genel kanısı aksine ilk yılı dışında da olumlu düşünüyor(d)um. artık kambur olduğu gün gibi ortada uzun süredir. tudor umarım bütün kadro temizliğini başarıyla gerçekleştirir.

    ayrıca son yıllarda takımın başına gelen her yeni isimden taraftarın ilk beklentisi 'kadro temizliği' yapıp çöplerden arındırması. adamı hademe diye mi alıyoruz amk, adamın görevi takımı antrenman yaptırıp maç içi kadro seçimlerini yapmak, oyuncu değiştirmek. hani görev tanımı iyi bir taktik sistemi, güzen oyun, başarılı skorlar filan değil. "baba sen şu çöplük devrimini bir gerçekleştir de gerisi gelir zaten koy götüne". güler misin ağlar mısın sözünü bu kadar iyi özetleyen bir durum olamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın