• 121
    valla artik konsantrsyon pankarti gibi bir tane yaptirip sozlugun girisine asicam. hem de taarabt fontuyla.

    v i z y o n

    bizim hedefimiz sampiyonluk oldugu muddetce ayni filmi gormeye mahkumuz. ben steau bukres'ten beri yari finali asmaya calisan galatasaray'i ozledim. sampiyonlar liginde averajla ikinci olup yikilan hayallerimizi, juventus'a suat son dakika attiginda nasil olur da yenemedik diye uzulmeyi ozledim. fenerli besiktasli arkadaslara real maclarina ovunup icten ice real'e elendigimiz her defasinda uzuldugumuzu biliyorum.

    ne oldu bize? arkadaslarimiza soyledigimiz yalanlara mi inandik? real'e 3 atip elenirken mutlu muyduk gercekten? steau'ya yari finalde elenirken izmir'de 1-1 kalinca mutlu muyduk?

    ne zamandan beri sampiyonluk bizim icin amac oldu? biz avrupa'yi hedeflerdik lig kendiliginden gelirdi. 2001'de fenere sampiyonlugu kaptirinca camiamiza bir sampiyonluk acligi hasil oldu.

    varsa yoksa yildiz yarisi. varsa yoksa aman fener onumuze gecmesin. yahu benim omrumun yarisinda fener ondeydi hic de gocunmadim. hatta ben galatasarayli oldugum sira fener bizden 4-5 sampiyonluk falan ondeydi.

    artik silkelenelim. su dandik sezon sampiyon olsak ne olur olmasak ne olur? ciddi bir yonetim gelmeli ve avrupa fatih'i galatasaray icin calismalara baslamali. 14 yabanci hakkimiz var bu altin bir firsat. kaliteli oyuncularla eskisinden daha kolay olacak. ancak yeni yonetim gelecek sene icin simdiden calismalara baslamali.

    benim hatirladigim galatasaray ve galatasarayli buydu. batiya acilan pencerenin bati'yi alma zamani geldi de gecti. avrupa hic olmadigi kadar musluman dolu. fransa'nin, ingiltere'nin buyuklerini tokatlayacak galatasaray'in kazanacagi taraftar/sempatizan sayisini dusunebiliyor musunuz? avrupa'daki store'larin kapis kapis urun satttigini dusunsenize. hayal edin araplarin, asyalilarin avrupa'ya para'ya kafa tutmus galatasaray maclarini izlemek icin geldiklerini.

    o zaman iste sampiyonluklara ambargo koymak zaten elimizin kiri olur.

    artik yeni yonetim gelmeli. bu galatasaray'in her zaman varolmus vizyonuna ayak uydurmali ve basta su yerli menejer ve onlarin cete futbolcularinin sifonunu cekmeli, maaslari dusurmeli ve temiz guzel bir takim kurarak kendisini ispat etmis mumkunse alman bir hoca getirip bize pres futbolu izletmeli.

    gerisi gelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın